Studio

Onze studio’s geven jou de mogelijkheid om een livestream-uitzending te maken, interactieve online webinars te geven of een serie op te nemen. Maar we kunnen ook op jouw locatie een livestreamstudio bouwen waarmee we jouw evenement online in beeld brengen.

Neem direct contact op

Studio productieplan

Onze producers, redacteuren, regisseurs en formatontwikkelaars denken vanaf het begin mee hoe we jouw doelgroep het best kunnen bereiken. Welke vorm en setting is het meest geschikt? Daar maken we een productieplan voor en dat voeren we voor je uit. Dat kan in onze studio’s of bij jou op locatie.

Studio

Onze livestreamstudio’s zijn zeer geschikt voor talkshows, presentaties of interactieve webinars. Met of zonder publiek, het past allemaal! En wil je een uitzending vanaf jouw eigen locatie? Dan bouwen we daar een pop-up studio! Hiermee brengen we jouw evenement in beeld voor iedereen die online wil meekijken.

Remote 

Als je regelmatig uitzendingen wil maken vanaf jouw eigen locatie wil je niet elke keer een studio op- en afbouwen. Dan is het voordeliger om de regie op afstand te doen! Eerst helpen we je eenmalig met het realiseren van een remote studio. Daarna staan onze regisseurs in Hilversum voor je klaar en worden de camerabeelden en het geluid realtime naar Hilversum gestuurd. Daar maken we de livestream-uitzendingen. Hierdoor komt de uitzending er professioneel uit te zien en hoef jij je alleen nog maar bezig te houden met de inhoud!

Virtueel 

Wij bouwen voor jou een virtuele studio die helemaal aansluit bij de huisstijl en uitstraling van jouw merk of organisatie. Ideaal als je uitzendingen of opnames wil maken die echt indruk maken op je kijkers!

Wil je zien wat de mogelijkheden zijn, kijk naar deze video!

Diensten

Filmploeg op locatie

Met een verslaggever en cameraploeg brengen wij jouw verhaal in beeld. 

Klik voor meer informatie
Zelf filmen

Jij filmt, wij monteren. Wij begeleiden je bij het voorbereiden van jouw video’s. 

Klik voor meer informatie
Studio

In onze studio’s video-opnames maken, een webinar geven of een livestream-uitzending maken. 

Klik voor meer informatie
Digitale toegankelijkheid

Video’s optimaal toegankelijk maken voor mensen met een visuele of auditieve beperking.

Klik voor meer informatie
Training en workshops

Met theorie en praktische opdrachten leren we je filmen met je telefoon.

Klik voor meer informatie
Series en formats

We ontwikkelen series met eigen vormgeving en herkenbare vertelvorm. 

Klik voor meer informatie
sun