Trainingen en workshops

Wij verzorgen trainingen in het filmen met je telefoon. De programma’s zijn een combinatie van theorie en veel praktische oefeningen met ruimte voor individuele begeleiding. Alle trainingen kunnen op maat worden gemaakt. Voor de basistraining hebben we ook een open inschrijving.

Neem direct contact op

Basistraining

In de training leer je alle basistechnieken van het filmen, interviewen en de verhaalopbouw. Aan het einde van de sessie bekijken we gezamenlijk de gemaakte video’s en voorzien jou van leerzame feedback. Deelnemers zijn altijd zeer verrast over wat ze in die korte tijd hebben geleerd én gemaakt.

Op maat gemaakt

Ook hier leer je alle basistechnieken van het filmen, interviewen en de verhaalopbouw. Opdrachten en extra theorie worden naar wens ingebouwd.

Uniek onderdeel van de training is de praktijkopdracht. Binnen een maand na de training maak je zelfstandig je eerste eigen nieuwsbericht. Kom je er niet uit? Dan kun je altijd terugvallen op het deskundige advies van een van onze redacteuren.

Update-sessie

In één middag brengen we je kennis en vaardigheden helemaal up-to-date! Aan de hand van voorbeelden uit de praktijk gaan we aan de slag. We bespreken de gemaakte producties en de nieuwste technieken voor filmen met de smartphone. Verder oefenen we nog eens goed met scripts schijven, interviews opnemen en creatiever filmen.

Training on the job

Na het volgen van de basistraining kunnen we je in de praktijk nog verder opleiden. Dat doen we door je ter plekke te begeleiden bij het filmen van je productie. We denken mee met je script. We geven je aanwijzingen bij het maken van shots en het uitzoeken van een goede locatie. Op die manier leer je het vak in de praktijk.

Diensten

Filmploeg op locatie

Met een verslaggever en cameraploeg brengen wij jouw verhaal in beeld. 

Klik voor meer informatie
Zelf filmen

Jij filmt, wij monteren. Wij begeleiden je bij het voorbereiden van jouw video’s. 

Klik voor meer informatie
Studio

In onze studio’s video-opnames maken, een webinar geven of een livestream-uitzending maken. 

Klik voor meer informatie
Digitale toegankelijkheid

Video’s optimaal toegankelijk maken voor mensen met een visuele of auditieve beperking.

Klik voor meer informatie
Training en workshops

Met theorie en praktische opdrachten leren we je filmen met je telefoon.

Klik voor meer informatie
Series en formats

We ontwikkelen series met eigen vormgeving en herkenbare vertelvorm. 

Klik voor meer informatie
sun