Jij filmt, wij monteren

Met de telefoons van tegenwoordig kun je zelf professionele beelden maken. Dat begint met een praktische training en het goed voorbereiden van jouw opnames. Daar begeleiden we jou bij. Na het filmen doen wij de complete montage. Bovendien krijg je na iedere productie feedback zodat je steeds beter gaat filmen.

Neem direct contact op

Hoe werkt het?

In deze korte animatie kun je zien en horen hoe je met een telefoon zelf optimale opnames maakt. De productiekosten blijven laag omdat je geen filmploeg hoeft in te huren.

Kortom, ontdek nu hoe het werkt!

Training

Om ervoor te zorgen dat je de beste videobeelden maakt, leren we je tijdens onze trainingen de kneepjes van het vak. We verzorgen korte inspiratiesessies tot individuele maatwerktrajecten. Het programma is een combinatie van theorie en praktische oefeningen, met veel ruimte voor individuele begeleiding.

Aanmelding

De productie van de video begint met het invullen van een briefingformulier en een voorbespreking. Op basis van de input geven wij een advies over de beste aanpak en maken een begroting die wordt uitgewerkt in een offerte. Wij werken met vaste tarieven en laten altijd vooraf weten hoeveel de complete productie gaat kosten. Nadat de productie is aangemeld, wordt de montage ingepland.

Montage

Als de opnames klaar zijn, kunnen ze geüpload worden naar de redactie. Dat gaat via ons online platform TubeWay.

Op basis van de briefing monteren we de aangeleverde beelden tot een kant-en-klare video met voice-over, ondertiteling, grafische opmaak en muziek. De video wordt einde volgende werkdag opgeleverd en als het nodig is al binnen enkele uren. Als de productie klaar is, krijgt de filmer altijd leerzame feedback op het resultaat.

Verspreiding
website & social media

Wij zorgen dat een video helemaal geschikt is voor een specifiek kanaal. Zo passen we bijvoorbeeld de lengte, het beeldformaat of soms ook de inhoud aan voor YouTube, LinkedIn, Instagram, Facebook, X (voorheen Twitter) en TikTok.

Perskit

Diensten

Filmploeg op locatie

Met een verslaggever en cameraploeg brengen wij jouw verhaal in beeld. 

Klik voor meer informatie
Zelf filmen

Jij filmt, wij monteren. Wij begeleiden je bij het voorbereiden van jouw video’s. 

Klik voor meer informatie
Studio

In onze studio’s video-opnames maken, een webinar geven of een livestream-uitzending maken. 

Klik voor meer informatie
Digitale toegankelijkheid

Video’s optimaal toegankelijk maken voor mensen met een visuele of auditieve beperking.

Klik voor meer informatie
Training en workshops

Met theorie en praktische opdrachten leren we je filmen met je telefoon.

Klik voor meer informatie
Series en formats

We ontwikkelen series met eigen vormgeving en herkenbare vertelvorm. 

Klik voor meer informatie
sun